Wörterbuch Kochkunst
von Amuse-Bouche bis Zierschnee
Yazar: Supp, Eckhard
Sıra: Duden
Yıl: 2011
Dil: Deutsch
Kapsam: 132 S.
Mevcut
3.0
- İçerik:
- Wie beschreibt man ein Geschmackserlebnis, die verschiedenen Aromen, Konsistenzen und Zutaten? Die Kochprofis haben dafür einen ganz eigenen Wortschatz entwickelt, der auch Nichtköchen Appetit macht. Dieses innen wie außen appetitlich gestaltete Bändchen ist das perfekte Mitbringsel zur nächsten Essenseinladung, oder macht einfach Spaß beim Selberlesen.
Eser başlığı ile ilgili bilgiler
Yayın adı: Wörterbuch Kochkunst
Sıra : Duden
Yazar: Supp, Eckhard
Yayınevi: Dudenverlag
ISBN: 9783411903078
Kategori: Belirli alanlara ilişkin yayınlar ve el kitapları, Hobi ve yaşam, Yemek ve hamur işleri yapmak
Dosya büyüklüğü: 27 MB
Biçim: PDF
Ödünç alma süresi: 21 Gün
Kullanıcı değerlendirmesi
- Toplam değerlendirme sayısı:
- 2
- Ortalama değerlendirme notu: